Ons aanbod

Brusselse wafels

Op elke feestgelegenheid bakken wij eigenhandig onze wafels. Dit met versgeklopte deeg om u te garanderen dat we niet werken met diepvriesproducten. Klassiek wordt een Brusselse wafel belegd met bloemsuiker, maar voor de bourgondiërs onder ons gaan we nog een stapje verder. Vers fruit en roomijs zijn geen uitzonderingen. En de verse chocoladesaus of warme kriekskes maken alles nog feestelijker!

Wat maakt onze Brusselse wafels zo uniek? Ze zijn luchtig, krokant en toch smeuïg! Hoe we dit doen is natuurlijk het geheim van de chef. Wat we wel kunnen verklappen, is dat we niet werken met spuitwater, maar met melk. Melk en hard werken met onze klopper! 

Verse producten zijn voor ons een must. Zo kloppen we zelfs de slagroom ter plekke vers op. Gratis fitness of powertraining noemen wij dat.

luikse wafels

De ultieme klassieker. Luikse suikerwafels op grootvaders wijze. We zijn bijzonder fier op ons familierecept uit 1950 en koesteren dit enorm.

Maar hoe kan je een échte wafel zoals de onze onderscheiden van een fabrieks-deegbol? Wel, onze Luikse wafels zijn koud even lekker als warm. We nodigen je graag uit voor deze test op elk feest. Uiteraard zie je ons ter plekke het deeg vers maken, met verse gist. Wij zijn absoluut tegen het gebruik van industriële deegbollen.

 

poffertjes

Wie denkt dat poffertjes enkel in Nederland lekker zijn, is verkeerd. Na enkele recepten te proberen, hebben we onze eigen blend samengesteld. En met ons eigen recept, zijn onze poffertjes subliem!

Ook voor de poffertjes willen we enkel ultieme versheid aanbieden. Daarom maken we ook deze deeg vers op locatie en kan u ons zien afzien terwijl we eiwit opkloppen. Wat is de perfecte test om te checken of eiwit voldoende opgeklopt is? Juist, omgekeerd boven je hoofd. U mag het altijd zelf uittesten, indien wat extra entertainment gewenst op uw feest.

Het bakken van 100 poffertjes tegelijkertijd heeft ook al een entertainend gehalte. Op en top feestelijk en zoveel leuker dan pannenkoeken!

chocoladefontein

Aha, onze fonteinen… Misschien wel het feestelijkste item in ons assortiment. De parel hiernaast is 1 meter 20 groot en bevat 11 kilogram Callebaut chocolade. Uw gasten zullen versteld staan van de blinkende uitstraling, maar daar stopt het niet bij. De heerlijke chocoladegeur wordt ook nog eens verspreid doorheen de ruimte. Fantastisch toch?

In overeenstemming met de klant voorzien wij dippings die uw gasten zelf onderdompelen in ons vloeibaar goud. Ook een kleiner formaat (90cm) is beschikbaar.

Wij kiezen altijd voor 100% Callebaut kwaliteit. Dus geen minderwaardige chocolade waar olie aan toegevoegd wordt.

koffieservice

Wafels of poffertjes met koffie. Uiteraard. De bomma zal je dankbaar zijn. We bieden enkele koffieformules aan, inclusief enkele versnaperingen indien gewenst. De koffie wordt geserveerd in wegwerpbekertjes of in porseleinen tassen volgens uw wensen.

chocomousse

Voor de allerkleinste en het kind in ons, maken we ook deze klassieker eigenhandig. Met 100% Callebaut kwaliteit, om duimen en vingers van af te likken!

Vanillewafels

Vanillewafels

Naast suiker- en Brusselse wafels, mogen de klassieke vanillewafels uiteraard niet ontbreken! Ideaal voor de kleine honger bij de koffie of gewoon als tussendoortje.

extraatjes

Geen moeite is ons teveel. We pakken graag uit met enkele extraatjes zoals deze met chocolade overgoten aardbeien, maar maken ook met veel plezier verse chocomousses of snoeftafels. Stuur ons gerust een mailtje met uw ideeën en we komen er snel op terug!

Close Menu