Leer ons kennen

Mensen blij maken, daar gaan wij voor
Iris Smets
zaakvoerster

Hoe het begon

In de jaren 50 had vader Eugeen thuis een wafelbakkerij. Zijn vader, Petrus, bakte Luikse wafels voor de lokale kruidenierszaken. Tijdens een nieuwjaarsfeestje voor de familie enkele jaren geleden, kwamen we op het idee om Eugeen diezelfde wafels eens te laten bakken als dessert. Onze pa die als klein manneke veel meewerkte thuis, wist uiteraard nog het recept exact vanbuiten. 

De wafels waren fantastisch. Zoals we ze nog nooit gegeten hadden op een markt. Toen kwamen we op het idee om deze wafels te delen met iedereen. En enkele dagen later, doken de eerste plannen om een wafelkraam te beginnen op. En zo is in 2011 De Wafelbank ontstaan. Niet de zoveelste foodtruck dus, maar een blijver in de catering met eerlijke, verse, maar vooral authentieke producten net zoals vroeger.

"Weer mensen blij gemaakt si."

Dat is de slagzin van Iris en haar team na ieder feest wanneer ze in haar camionette naar huis rijden. Weeral eens gastheer en/ of gastvrouw blij gemaakt dankzij de vele complimentjes die ze kregen voor onze authentieke producten en vlotte service. 

Wat ons uniek maakt

Voor elke klant gaan wij tot het uiterste zodat alles op uw festiviteit vlekkeloos verloopt. U kan daarom rekenen op een hoge dosis enthousiasme en flexibiliteit.
Een tevreden klant, daar gaan wij voluit voor en hier halen wij onze voldoening uit om verder te doen. We hechten dan ook zeer veel belang aan persoonlijk contact en spreken samen in detail alles af.

Close Menu